encianlogo

Kapcsolat

1145 Budapest, Erzsébet királyné u. 30/b.
Telefon: 36(1)783 64 68
E-mail: atepatikad@upcmail.hu

Nyitva tartás

Hétfőtől péntekig: 8.00 - 20.00
Szombat-vasárnap: 8.00 - 13.00

Veszélyhelyzet után..

Veszelyhelyzet

Patikainfo

Házhozszállítás

 

hazhozszallitas

Gyógyszerészi Gondozás

 

gyogygond3

Homeopátia-info

Homeopátia-Info
megujulas
lactacyd_plus
A Lactacyd Femina Plus+ intim mosakodó egy szappan mentes készítmény, amelyet kifejezetten azokra az esetekre fejlesztettek ki, amikor a hüvely természetes egyensúlya felborul.


Az alacsony pH értékének (3,5), valamint magas természetes tejsavtartalmának köszönhetően gyengéden és hatékonyan segít helyreállítani a hüvely külső környezetének természetes pH egyensúlyát.
Használatát ezért javasoljuk:
  • menstruáció,
  • terhesség,
  • menopauza,
  • irritáció esetén.
Összetételének köszönhetően segít eltávolítani a kellemetlen szagot okozó aminokat is. Bizonyítottan gyengéden ápol.
Szappan- és alkoholmentes. Nem tartalmaz illatosító anyagot.
Kizárólag patikai forgalomban kapható.

Forrás: Termékleírás


A Lactacyd Femináról és a tejsav szerepéről

A Lactacyd természetes védelmet nyújt az intim testrészek irritációja ellen
A Lactacyd Femina termékcsaládot a női intim testrészek tisztítására és védelmére fejlesztették ki. A Lactacyd Femina nemcsak friss érzetet biztosít az intim területeken, hanem segíthet a külső ártalmas hatások elleni védekezésben is.

A kellemetlen tüneteket külső tényezők idézhetik elő
Sok nő esetében még az olyan, látszólag ártalmatlan külső tényezők is kellemetlen tüneteket okozhatnak, mint a szappan vagy a habfürdő. Az is előfordulhat, hogy a dezodorok, az antiszeptikus készítmények vagy a túl gyakori mosakodás is károsíthatja a hüvely és környékének védőflóráját. A kisebb hüvelyi irritációt más tényezők is okozhatják, mint például a nemi közösülés vagy az olyan szintetikus vagy szűk ruhadarabok viselése, amelyek gátolják a bőr kellő szellőzését. Ha komolyabb irritáció lép fel, minél előbb fel kell keresned nőgyógyászod.

Az életciklus során beálló változások is előidézhetnek kellemetlen tüneteket
A hüvely egyensúlyát az egészségi állapot, és az életciklus során bekövetkező változások is felboríthatják azáltal, hogy a savas pH-érték lúgos irányba tolódik el, és ezért csökken az intim testrészek fertőzésekkel szembeni ellenálló képessége. Az egyik leggyakoribb ilyen tényező a hormonszintek változása, amely gyermekkorban, a menstruáció időszaka alatt, terhesség közben vagy a klimax során következik be. A stressz és a egyes betegségek növelhetik ( lúgos irányba tolhatják ) a pH-értéket, az antibiotikumok pedig elpusztíthatják a természetes baktériumflórát, tovább gyengítve ezzel a természetes védekezőrendszert.

A Lactacyd Femina titka a természetes tejsav
A Lactacyd Femina tejsavat tartalmaz, amelyet a hüvely természetes úton termel, így segíti az intim területeken a pH egyensúly megőrzését. A természetes pH-érték fenntartása védi a hüvely környékét, mivel erősíti az intim testrészek természetes védekező mechanizmusát a irritációval, és a fertőzésekkel szemben. Ezért tartalmaz a Lactacyd Femina tejsavat, amely természetes védelmet nyújt az intim területek irritációja ellen és elősegíti az egészséges pH egyensúly megőrzését.

Forrás: Lactacyd