Egészségvédelem

1145 Budapest, Erzsébet királyné u. 30/b.
Tel: +36 1 783 6468, e-mail - info@atepatikad.hu
Nyitva tartás
...foglalja le a felírt receptek alapján gyógyszereit!
Gyógyszerrendelés!

...foglalja le a felírt receptek alapján gyógyszereit!

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

...az Ön partnere a gyógyulásban!
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Previous Next
A A A

Patika frontGyógyszertárunk vényre kiváltható és nem vényköteles gyógyszereket, gyógykozmetikumokat, gyógynövényeket és más, az alábbi felsorolt termékeket forgalmazza.

A Gyógyszerész Gondozásért felelős gyógyszerészek:
Dr. Nagy-Kasza Jonathán
Dr. Vida Emese Anna
Dr. Petri Olivér

Patikánk szombaton és vasárnap is nyitva tartó gyógyszertár, bank- és egészségkártya elfogadóhely.

Törzsvásárlói programunkról IDE KATTINTVA kap bővebb információt.

Hazhozszallitas2A Patika vállalja, hogy a gyógyszertárban leadott, a szóban vagy írásban - atepatikad@upcmail.hu - kért készítményeket és gyógyászati segédeszközöket előzetes egyeztetés után házhoz szállítja.

A házhozszállítás a XIV. kerületben ingyenes!

Ha Ön kérését bármelyik nap 11-óráig leadja, akkor azon a napon rendelését utánvéttel feladjuk. Ez az Ön számára azt jelenti, hogy csomagját másnap megkapja, és a térítési díjat, valamint a költséget otthonában fizeti ki. A 11 óra után beérkező rendeléseket másnap küldjük el.

Kérésére bővebb tájékoztatást telefonon - 06 1 783 6468 -, vagy személyesen a patikában adunk.

diabetesz14Ellenőriztesse vércukorszintjét!

A felmérések szerint közel félmillió regisztrált cukorbeteg él Magyarországon, ugyanakkor még egyszer ennyiről feltételezik a szakemberek hogy diabéteszes. A vércukorszint meghatározása gyors, egyszerű, és számos szövődmény kialakulása előzhető meg a betegség a korai felismerésével.

vernyomas-2A magas vérnyomás népbetegség. Már az enyhén emelkedett érték is károsodást okozhat a szervezetben, főleg ha egyéb érrendszeri kockázati tényezők is jelen vannak. Téves az a felfogás, hogy előrehaladott életkorban magasabb vérnyomás érték is normális anélkül, hogy károsodást okozna.
Éppen az idősebb emberek a veszélyeztetettek, ha magas a vérnyomásuk. A magas vérnyomás jelentős kockázati tényező az érrendszeri, szív~ és vesebetegségek kialakulásában.

Jöjjön be patikánkba! Méressen, és előzze meg a betegség kialakulását!

koleszterinA vér koleszterinszintjét rutin vérvizsgálat alkalmával szokták megállapítani, de ma már egy egyszerű tesztcsík segítségével is kimutatható az emelkedett érték, ami későbbiekben számos szív- és érrendszeri betegség forrása lehet.
Az emelkedett vérnyomás, vércukor- és koleszterinszint, az elhízás valamint a mozgásszegény életmód a metabolikus szindróma kialakulását eredményezheti!

Jöjjön be patikánkba! Méressen, és előzze meg a betegség kialakulását!


 

Veszélyhelyzet...

Venykivaltas m

Alma Akciók

ALMA NEW

Törzsvásárlóink

torzsvasarlo2

FB oldalunk