Egészségvédelem

1145 Budapest, Erzsébet királyné u. 30/b.
Tel: +36 1 783 6468, e-mail - info@atepatikad.hu
Nyitva tartás
...foglalja le a felírt receptek alapján gyógyszereit!
Gyógyszerrendelés!

...foglalja le a felírt receptek alapján gyógyszereit!

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

...az Ön partnere a gyógyulásban!
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Previous Next
A A A

Kenez Anna2Az ötödik X átlépésével az emberi szervezetben olyan élettani változások kezdődnek, illetve mennek végbe, amelyek az egészség fokozott megőrzésre hívják fel a figyelmet. A változásokról, az egészségügyi szűrések, a testmozgás fontosságáról, a tudatos táplálkozásról, a vitamin- és ásványi anyagok beviteléről Dr. Kenéz Annát - házi-, sport- és foglalkozási-egészségügyi szakorvost - kérdeztük.

Dr. Orlova TatjanaAz évszakváltás, a napi hőmérséklet-ingadozások, az alul- vagy túlöltözöttség, a zsúfolt tömegközlekedési eszközök használata a baktériumok és a vírusok terjedését segítik elő és felső- és alsó légúti megbetegedésekhez vezetnek.
Az okokról, a betegség különböző tüneteiről, az időben történő kezelés fontosságáról Dr. Orlova Tatjána házi- és foglalkozás-egészségügyi szakorvost kérdeztük.

Dr. Fáczán Márta immunológus, allergológus, gyermek tüdőgyógyász szakorvosA főbb allergiás reakciókról (különösképpen a szemet érintőekről) és az ezeket kiváltó tényezőkről Dr. Fáczán Márta immunológus, allergológus, gyermek tüdőgyógyász szakorvost kérdeztük.

A nyári hónapok meleg, olykor forró levegője és az ezt felváltó csapadékos, gyakran zivataros időjárás kedvez az emberi szervezetben az allergiás reakciók felerősödésének.

Rathonyi Emese haziorvRövidesen véget ér a tanév az oktatási intézményekben, megkezdődik a gyermekek számára a megérdemelt pihenés. A nagyobbak már önállóan és felelősségteljesebben, a kisebbek szülői felügyelet mellett, sok energiával és kevés odafigyeléssel vágnak neki a vakációnak. A gondos szülők igyekeznek megóvni gyermekeiket a szabadban történő kikapcsolódás veszélyeitől, a balesetektől. A preventív gondolkodásról és az időnként óhatatlanul bekövetkező balesetek helyes kezeléséről Dr. Ráthonyi Emese háziorvost kérdeztük.

Veszélyhelyzet...

Venykivaltas m

Alma Akciók

ALMA NEW

Törzsvásárlóink

torzsvasarlo2

FB oldalunk